Rijpaard (springen en dressuur)


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vrienden van het KWPN

De fokker staat centraal

KWPN-Fokkers ontvangen fokkerspremies tijdens de KWPN Kampioenschappen

1 AUGUSTUS | 2022

Als blijk van waardering en stimulans voor de fokkerij gaan de ‘Vrienden van het KWPN’ tijdens de KWPN Kampioenschappen weer fokkerspremies uitreiken aan diverse succesvolle fokkers.

Lees meer

Wat doen de vrienden van het KWPN?

13 APRIL | 2022

Sinds 2019 is de stichting Vrienden van het KWPN een begrip en zorgen zij ervoor dat de fokkers in het zonnetje worden gezet. Dit o.a. door fokkerspremies uit te reiken bij mooie prestaties zowel in de sport als in de fokkerij. Stichting Vrienden van het KWPN heeft er sinds begin dit jaar een aantal nieuwe deelnemers bij! Mariëlle van 't Klooster geeft een toelichting in een video.

Lees meer

Vrienden van het KWPN reiken fokkerspremies uit tijdens KWPN Hengstenkeuring

27 januari | 2022

Als blijk van waardering en stimulans voor de fokkerij gaan de ‘Vrienden van het KWPN’ tijdens de KWPN Hengstenkeuring weer fokkerspremies uitreiken aan diverse succesvolle fokkers. Zowel de fokkers van de premiehengsten, dressuur, springen, Gelders en Tuigpaard, als de fokkers van de winnende paarden tijdens de Blom Hengstencompetitie Springen en de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur ontvangen een cheque.

Lees meer

Fokkerspremies op WK Jonge Springpaarden

21 september | 2021

Van 22 t/m 26 september 2021 wordt in Lanaken de 'FEI WBFSH Jumping World Breeding Championship for Young Horses' verreden. De beste vijf-, zes- en zevenjarige springpaarden strijden hier om de wereldtitels. Tijdens de kampioenschappen worden fokkerspremies uitgereikt namens de Vrienden van het KWPN aan fokkers van KWPN geregistreerde paarden.

Lees meer

Fokkerspremies Olympische Spelen en WK Jonge Dressuurpaarden uitgereikt

17 september | 2021

Afgelopen periode hebben verschillende KWPN paarden goed gepresteerd op zowel de Olympische Spelen, Paralympische Spelen en het WK Jonge dressuurpaarden. De fokkers van deze paarden zijn in het zonnetje gezet door het uitreiken van mooie fokkerspremies namens de Vrienden van het KWPN.

Lees meer

Afgelopen week ruim 30 fokkerspremies uitgereikt

18 augustus | 2021

Afgelopen week was een prachtige week vol sport en fokkerij tijdens de Blom Cup en de KWPN Kampioenschappen. Vanuit de Stichting Vrienden van het KWPN zijn zowel de sportprestaties als de fokkerijprestaties van de deelnemende KWPN-paarden beloond. In totaal zijn er ruim 30 fokkerspremies uitgereikt, met een totale waarde van bijna € 30.000,-.

Lees meer

Vrienden van het KWPN reiken fokkerspremies uit op Blom Cup en KWPN Kampioenschappen

9 augustus | 2021

Tijdens zowel de Blom Cup als de KWPN Kampioenschappen worden fokkerspremies uitgereikt namens de Vrienden van het KWPN aan fokkers van KWPN geregistreerde paarden. De vrienden van het KWPN reiken tijdens de Blom Cup fokkerspremies uit aan de fokkers van de beste ruin, beste merrie en beste hengst binnen elke leeftijdscategorie. Ook de beste ruin, merrie en hengst per leeftijdscategorie in de Pavo Cup ontvangt namens de Vrienden van het KWPN een fokkerspremie.

Lees meer

OS Tokio: Fokkerspremies voor mediallewinnaars

25 juli | 2021

De Olympische Spelen in Tokio zijn van start! Fokkers van KWPN’ers die een individuele medaille ontvangen van de Vrienden van het KWPN een fokkerspremie.

Lees meer

Fokkerspremies tuigpaarden uitgereikt

19 mei | 2021

Tijdens de Tuigpaardhengstenkeuring op 8 mei vond de eerste en tweede bezichtiging plaats. Verschillende talentvolle hengsten deden mee. Namens de Vrienden van het KWPN zijn ook deze hengstenkeuring weer mooie fokkerspremies toegewezen.

Lees meer

Mooie fokkerspremies uitgereikt op KWPN Hengstenkeuring 2021

11 februari | 2021

De hengstenkeuring zit er weer op! Het waren zeer mooie dagen waarin we veel talentvolle hengsten hebben mogen zien. Namens Vrienden van het KWPN zijn ook deze hengstenkeuring weer mooie fokkerspremies uitgereikt. 

Lees meer

Opnieuw fokkerspremies op KWPN Hengstenkeuring

21 januari | 2021

Als blijk van waardering en stimulans voor de fokkerij gaan de ‘Vrienden van het KWPN’ tijdens de KWPN Hengstenkeuring weer fokkerspremies uitreiken aan diverse succesvolle fokkers. Zowel de fokkers van de premiehengsten, dressuur, springen en Gelders paard, als de fokkers van paarden die in de WBFSH-rankings in de top 3 zijn geëindigd mogen, op een later moment, de cheque in ontvangst nemen.

Lees meer

Vrienden van het KWPN naar de tweede bezichtiging

20 januari | 2021

In 2019 is Stichting Vrienden van het KWPN opgericht, van waaruit onder andere fokkerspremies aan KWPN-fokkers worden uitgereikt. In 2020 zijn al een hoop fokkers blij gemaakt met een fokkerspremie, en ook in 2021 zetten we de uitreikingen van de premies door.

Een heel aantal bedrijven en personen hebben zich inmiddels aangemeld voor Stichting Vrienden van het KWPN. Vele van hen waren ook succesvol op de eerste bezichtiging en mogen met hun hengsten deelnemen aan de tweede bezichtiging.  Hieronder een overzicht van de deelnemende Vrienden van het KWPN met hun doorverwezen hengsten.

Wij wensen de Vrienden van het KWPN veel succes tijdens de tweede bezichtiging!

 

Lees meer

De Vrienden van het KWPN blikken terug met Rinus Blom

4 september | 2020

De afgelopen weken vonden er twee KWPN-evenementen plaats waar fokkerspremies zijn uitgereikt namens de Vrienden van het KWPN. Dit gebeurde op het Nationaal Kampioenschap driejarige merries en de Blom Cup.

Lees meer

Ruim 40 fokkerspremies uitgereikt!

22 december | 2020

Hoewel 2020 in veel opzichten een bijzonder jaar was, is 2020 ook het jaar waarin de eerste fokkerspremies namens de Vrienden van het KWPN zijn uitgereikt. Eind 2019 is deze stichting opgericht, en ondanks de komst van het coronavirus begin dit jaar heeft de Stichting Vrienden van het KWPN veel KWPN-fokkers kunnen verblijden met een fokkerspremie.  

 

Lees meer

Vrienden van het KWPN: waardering voor fokkers van het ultieme sportpaard

23 juli | 2020

Genieten van jong KWPN-talent, dát kunt u tijdens de Blom Cup en de Pavo Cup! Hierin strijden veelbelovende spring- en dressuurpaarden om de prestigieuze titels...Wie worden de kampioenen van dit jaar? Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen de KWPN Kampioenschappen dit jaar helaas niet doorgaan. Maar gelukkig kunnen we toch de toekomstige toppers aanschouwen in hun onderlinge strijd om de titels in de Blom Cup en de Pavo Cup. En dat is niet alles…

Lees meer

Vrienden van het KWPN reiken opnieuw fokkerspremies uit!

17 juli | 2020

In navolging van de KWPN Stallion Show rijken de Vrienden van het KWPN deze zomer op zowel het Nationaal Kampioenschap driejarige merries, als de Blom Cup én tijdens de Pavo Cup aan de fokkers van winnende KWPN-paarden van de verschillende rubrieken een fokkerspremie uit.

Lees meer

De Vrienden van het KWPN in cijfers

3 april | 2020

Een blijk van waardering voor de KWPN-fokkers en onderling netwerken, dat is waar de Vrienden van het KWPN voor staan. Met als mooi resultaat dat op de KWPN Stallion Show begin dit jaar de eerste fokkerspremies zijn uitgereikt.

Lees meer

Zes geprimeerde dressuurhengsten en hun fokkers gehuldigd

1 februari | 2020

Met de presentatie van de premiehengsten in de dressuurrichting konden zes hengsten zojuist worden gehuldigd. Hun fokkers kregen van ‘De Vrienden van het KWPN’ een cheque van 1.000 euro overhandigd.

Lees meer

Theo Driessen over eerste fokkerspremies *VIDEO*

1 februari | 2020

De reacties zijn lovend over het terugbrengen van de fokkerspremies. De allereerste premies zijn op donderdag uitgereikt aan de fokkers van de winnaars van de Blom Hengstencompetitie, aan de fokkers van de premiehengsten en aan Willie Wijnen als fokker van het beste WBFSH-paard springen, Explosion W. Gisteren ontvingen de fokkers van de Gelderse premiehengsten een fokkerspremie.

Lees meer

Zeven fokkerspremies uitgereikt!

30 januari | 2020

Als blijk van waardering en stimulans voor de fokkerij reiken de ‘Vrienden van het KWPN’ fokkerspremies uit aan diverse succesvolle fokkers en dat alles uiteraard op de KWPN Stallion Show.

Lees meer

Meer dan 35.000 euro aan fokkerspremies op KWPN Stallion Show

26 januari | 2020

Waar droomt ú als fokker van? Van een goedgekeurde hengst, een keuringskampioen of toch dat sportpaard op het allerhoogste niveau? ‘Het is zo belangrijk dat het paard op de juiste plaats terechtkomt’, is een veel­gehoorde uitspraak van fokkers. En wanneer dit alles dan gebeurt, bent u als fokker natuurlijk apetrots. Het bewijs dat de hengstenkeuze die u een heel aantal jaren geleden maakte, voordat dit paard is waar u hoopte dat het zou komen, de juiste was. Als blijk van waardering en stimulans voor de fokkerij gaan de ‘Vrienden van het KWPN’ tijdens de KWPN Stallion Show fokkerspremies uitreiken aan diverse succesvolle fokkers.

Lees meer

Vrienden van het KWPN delen fokkerspremies uit

19 december | 2019

Het KWPN start de businessclub ‘Vrienden van het KWPN’, waarin de deelnemers met elkaar in contact komen en gezamenlijk de KWPN-fokkerij ondersteunen door middel van fokkerspremies. Dit op initiatief van een aantal leden die verzochten om de opzet van een businessclub te onderzoeken. Daarnaast werd door meerdere fokkers de wens uitgesproken om fokkerspremies in te voeren. Deze wensen zijn samengevoegd in de businessclub ‘Vrienden van het KWPN’.

Lees meer

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners


Het KWPN maakt gebruik van cookies

Wij vragen uw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid.

Cookiebeleid